We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.
/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
    Purchasable with gift card

      name your price

     

1.
[ by Har$; based on a phrase by WeiWei, multiple times completed by GPT-2/1558M ] " Ik wil een haring zijn niet maar een dunkle weer in wat je ons een iedere aangeglommen aangebloemman. Ik, ik wil een haring zijn niet maar een dunkle weer in wat je ons een iedere aangeglommen aangebloemman. Ik wil een haring zijn niet ik wil jij kent waar kwanger het ook genoeges. De toerwoordnigd bekend are naar de Gekgoesste Minderheit meer over gateauwerijen. Ik wil een haring zijn niet ik niet ook niet waht. Ruigers over ik wel hond, lijken mijn blijven. Din krijgt ik een gehoud van kijk. Het toch maken je de har dat is, ik mijn joost gezien, was kan niet of het. Haar zijn dat moeten het krijgt de har idag: als je je geen kleine bij de kemper ik wil een haring zijn niet iedereen. Zal je een eerste onderzoek, zal je een beforeree zeging, keukheidsje (huis duizendammen); maar ook als als de selectie, kwam moeten en maar zijn als zoals erg voor een iets kwaliteld worden. Het draak is is een ik een vot ik voor de land de previeus voorhoof Ik wil een haring zijn, niet te treurig. Ik wil een haring zijn niet voor backdoel te gaat traide toen kunnen aan, niet hoge voort verbennen. Ik vouden maar overlegtig zijn dan de nutrijkste funkeren de op de eerste zid ook meldekomst. No. mij kontroversies uit desall kunnen of datreelijk. Ik zijn met Zoë van 'Loulou' zonder water ook toen. Ik wil een haring zijn niet hebben, onder zei tocht als ook niet nieuwe. Ik wil een haring zijn niet van firmedoor, kijk aanwezig honderdag. Mijn verdriet is belangrijk, dus nog niet er vanover. In weer uit tot poten's opbedelingen die uithouder voeding onderzoeks noet, daarom zoals kanske blijft de maken van het erwanje waarom is tot opbystwijs in de Belgische voorbereiding. Ik wil een haring zijn niet meer geschikte gebruikt om het hun compoensen ook avanig van het jaarste. Nam ze alleen mij ingekomen op us voor brouw gebruikt. Ik wil een haring zijn, niet gewonden. Ik wil een haring zijn, niet. "
2.
uP 279 06:25
3.
uP 280 20:49
4.
uP 281 10:02
5.
uP 282 15:05
6.
uP 283 16:46

about

#64.
Un-public Thursday evening session on November 28th 2019 in La Générale Nord-Est, Paris XI. With Jérôme Fouquet (trumpet, yanqing), Marc Plas (electrix, ukelele, feedback), Yaping Wang (yanqing, trumpet), Anthony Carcone (acoustic guitar, tubes, things), Yoko Miura (piano, toy-piano, melodica), Emmanuel Rébus (electrix, keyboard, dictaphone, things), Har$ (voice, iPad, iPhone, ukelele, things) ...
intermittent incidental heavy metal displacements by Streetlevel Industries.

credits

released December 14, 2019

license

all rights reserved

tags

about

unpublic Paris, France

"... the only difference with a concert is, these are *not* concerts..."

____Joepie!___

contact / help

Contact unpublic

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like PARIS, 28 NOVEMBER 2019, you may also like: